Introductie

Stroomt het makelen door je bloed, ben je creatief in lastige situaties, en geef je graag sturing aan een team vastgoedprofessionals? Voor een van de meest toonaangevende vastgoedbedrijven in het oosten van het land komen we graag in contact met bevlogen makelaars (BOG/RMT) die leiding willen geven aan een mooi kantoor in het centrum van Zutphen.

Organisatie

Met meerdere vestigingen in het oosten van land praten we over een begrip in de regio op het gebied van makelaarsdiensten en financiële dienstverlening. De organisatie is volop in beweging. Zo wordt er druk gewerkt op het gebied van social media en is men continue bezig met nieuwe concepten en samenwerkingsverbanden om de dienstverlening doorlopend te verbeteren. De vestiging in Zutphen bestaat uit vier makelaars, een hypotheekadviseur en drie binnendienstmedewerkers.

Functie

In deze job ga je het succes van de vestiging verder vergroten en de positieve naam van het kantoor uitbreiden. De middelen die je hier voor nodig hebt hangen af van je eigen ideeën en initiatief maar worden uiteraard ondersteund vanuit het hoofdkantoor. Je gaat leiding geven aan een team dat goed op elkaar is ingespeeld maar wel open staat voor verandering. Naast je initiërende rol en je leidinggevende taken zal je ook zelf een actieve rol naar buiten hebben om het netwerk te vergroten en klanten aan je te binden.

Functie-eisen

Proactieve en professionele makelaar (RMT/BOG), ingeschreven bij de NVM, VastgoedCert en NRVT.

Leidinggevende ervaring binnen een makelaarskantoor of een sterke ambitie voor deze rol

Resultaatgericht, commercieel en bewezen verantwoordelijkheidsgevoel.

Bij voorkeur wonend in de omgeving van Zutphen

Affectie hebben met social media en ideeën om dit verder vorm te geven

Aanbod

Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen en alles wat je nodig hebt om je functie uit te kunnen voeren zit hier bij inbegrepen (auto, telefoon, etc.)

Bonus

Trainingen worden gefaciliteerd

Een carrière bij een goede, professionele en toonaangevende werkgever

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature reageer dan via de mail of bel.

Inlichtingen

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

ie niet helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities spreek ik graag met je af om te kijken wat je gedaan hebt, wat je kan en wat je wilt gaan doen. Misschien kan je dan wel ergens anders snel aan slag.

Sollicitatie

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Bellen of appen, 7 dagen in de week op: 06-18278088 of mailen naar bas@plaatsme.nl

Deel deze vacature