Over ons

Matchmaker voor makelaardij en financiële dienstverlening

PlaatsMe werft, selecteert en plaatst Makelaars en Financieel Adviseurs. Door ons landelijke netwerk aan kandidaten en opdrachtgevers kunnen wij snel tot actie overgaan. We streven  naar een duurzame relatie met zowel opdrachtgever als kandidaat en dat kan alleen door het leveren van kwaliteit. Daarom gaan wij grondig te werk en nemen we de tijd om uit te zoeken wat de wensen van beide partijen zijn.

Onze Werkwijze

Stap 1

Met opdrachtgever de vacature en organisatie bespreken.

T

Stap 2

Werven door middel van Online Marketing, Netwerk, Social Media & Recruitmenttools

Stap 3

Selecteren door individueel en face-to-face in gesprek te gaan met kandidaten.

Stap 4

Kwalitatief voorstellen van geschikte kandidaten.

Stap 5

Begeleiding van het proces en afspraken.

Stap 6

Eventueel begeleiden van salarisonderhandeling.

Stap 7

Plaatsing van de kandidaat bij uw organisatie.

P

Aanvullende diensten

✓ Assessment (kerntypering en competenties)
✓ Controlegesprek na assessment
✓ Rollenspel

+316 29561282

pieter@plaatsme.nl

Pieter Witte

Oprichter & eigenaar

Pieter heeft ruime ervaring als recruiter. Hij zette al eerder met succes een werving en selectiebureau voor de Makelaardij en Financiële Dienstverlening op. Met PlaatsMe gaat hij een nieuwe uitdaging aan. Zijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke benadering. Hij is oprecht geïnteresseerd in wie u bent, wat u wil en wat uw drijfveer is. Als er meer ontmoetingen nodig zijn om daar achter te komen, zal hij niet schromen een vervolgafspraak te maken.

Als Pieter mogelijkheden ziet, gaat hij ervoor. Zijn tomeloze inzet, doelgerichtheid en vasthoudendheid komen daarbij goed van pas. Daarnaast is Pieter klantgericht, zeer professioneel en is hij goed op de hoogte van wat er speelt bij opdrachtgevers en de dynamiek binnen hun organisatie.

Pieter gaat grondig te werk. Voor opdrachtgevers geldt dan ook: als hij een kandidaat voorstelt, dan weet je dat die persoon echt wat in zijn mars heeft.

+316 51458152

marjolein@plaatsme.nl

Marjolein Schoe

Recruitment Consultant

Marjolein heeft onder andere veertien jaar ervaring als makelaar (nieuwbouw, bestaande bouw als K-RMT). Zowel in loondienst en vooral als freelancer. Het opbouwen van duurzame relaties is altijd al haar focus geweest.

Marjolein ziet het als haar missie om kandidaten en opdrachtgevers succesvol te matchen en dan moet je snel kunnen schakelen. Ze staat bekend als betrokken, kritisch en betrouwbaar. Zij is flexibel en avontuurlijk en voelt mensen goed aan. Opdrachtgevers, kandidaten en collega’s kunnen altijd bij haar terecht.

In gesprekken met opdrachtgevers is het van belang om mee te denken en snel te kunnen schakelen. Met kandidaten is zij op zoek naar waar iemand blij van wordt en kan zij goed doorgronden of iemand daadwerkelijk geschikt is voor een bepaalde functie. Zo zoomt zij tijdens de gesprekken met kandidaten graag in op vaardigheden, ambities en interesses. Als nieuwbouwmakelaar heeft zij nauw samengewerkt met financieel adviseurs en kent deze wereld dan ook goed.

+316 51221266

fleur@plaatsme.nl

Fleur Elliott

Recruitment Consultant

Fleur heeft een succesvolle carrière opgebouwd als account director/salesmanager in de media-communicatie branche, waarvan de laatste 17 jaar als zelfstandig ondernemer. De afgelopen 10 jaar heeft zij zich ook bewezen als personal coach en salestrainer.

Vanwege haar grote passie voor de huizenmarkt is Fleur in 2017 begonnen met de opleiding tot KRMT Makelaar. Daarnaast is zij in 2017 als Recruitment Consultant gestart bij PlaatsMe.

Fleur is erg sterk in communicatie, energiek, betrouwbaar en daadkrachtig. Verder is ze ervaren in het leggen van verbindingen tussen verschillende partijen en heeft ze realisatie- en overtuigingskracht.

Door haar heldere manier van communiceren weet Fleur op een vriendelijke en doortastende manier naar voren te halen wat de kandidaat en de opdrachtgever met elkaar kan verbinden.

Fleur nodigt je graag uit om samen een kop koffie te drinken om over jouw toekomst of om over jouw bedrijf te praten.

 

 

Bent u benieuwd wat PlaatsMe voor u kan betekenen?

Neem dan gerust contact met ons op!

Contact ons
Open