Introductie

Ondernemen in loondienst? Het kan!

Je eigen makelaardij opzetten? In loondienst? Het kan!

Iemand ontmoeten die denkt de vastgoedwereld op te schudden? Het kan!

Maar voordat het allemaal te mooi klinkt om waar te zijn, nu ff serieus: de opdrachtgever komt wel uit het vastgoed maar heeft nog geen makelaardij. Althans wel een sterk concept. En jij gaat dus je nieuwe baas vertellen hoe hij het moet doen. Daarbij is er voor jou veel mogelijk en participatie kan wel degelijk tot de mogelijkheden behoren.

Maar voor nu ben jij iemand die klaar is voor de volgende stap maar die kans niet krijgt. Dit is dus die kans. Maar dat begreep je ondertussen al.

Je wordt volledig gefaciliteerd om te kunnen werken maar je zult zelf natuurlijk moeten bouwen. Dit betekent onder andere dat je Haarlem e.o. goed kent. Je komt of kwam er vandaan.

Je maakt niet vaak mee dat je met ondernemers aan tafel zit die hun zaken zo goed doordacht hebben en die zo prachtig commercie met de menselijke maat combineren. Dus ja: je moet verkopen maar da`s logisch maar nee: je hoeft niet in staat te zijn je schoonmoeder te verkopen.

Het sterke concept zal te zijner tijd een landelijke uitrol krijgen.

Wat neem je naast kennis en kunde mee? Een dosis lef. Omdat je tegen de eigenaar moet durven zeggen dat hij linksaf moet, terwijl hij rechtsaf wil.

Salaris is geen sluitpost maar wel in dit epistel: vanaf €2800 plus bonus en winstcertificaten. Basis salaris is afhankelijk van jou(w ervaring). En of je goed kunt onderhandelen .

Inlichtingen

PlaatsMe, natuurlijk het bureau voor vastgoed en finance professionals.

Sollicitatie

Pieter Witte +31629561282, hierop kun je me bellen of appen en mailen kan op pieter@plaatsme.nl

Deel deze vacature