Introductie

Ben jij ondernemend, creatief en wil jij je stempel kunnen drukken op een makelaarskantoor met veel potentieel? Reageer dan snel op deze vacature!

Organisatie

Je gaat werken voor een groot merk dat zijn strepen reeds ruimschoots heeft verdiend in veel steden van het land. Er is expertise op vrijwel ieder gebied dat met vastgoed te maken heeft waardoor er volop doorgroei- en crossgroeimogelijkheden zijn. De werknemers zijn trots en blijven dan ook vaak lang voor deze organisatie werken.

Er heerst een “niet lullen maar poetsen” mentaliteit waarin lol voorop staat en de mensen voor elkaar klaar staan. Omdat de klant centraal staat krijg je als werknemer veel vrijheid om te doen wat nodig is een tevreden klant te krijgen en te behouden.

Functie

Wij op zoek naar een zelfstandige (K)-RMTer die met zijn of haar netwerk, kennis en ervaring dit makelaarskantoor wil gaan vergroten. Omdat je komt te werken voor een grote organisatie krijg je de kans jouw eigen ideeën uit te voeren. Natuurlijk hoef je niet alles zelf te verzinnen, want in vier andere steden in Brabant staan reeds een succesvolle makelaarskantoren met beproefde methodes en collega’s die jou ondersteunen.

De dagelijkse werkzaamheden zijn uiteraard alle werkzaamheden die horen bij een gediplomeerd (K)-RMTer.

Functie eisen

(K)-RMT diploma en inschrijving in het SVMNIVO register

Enige jaren ervaring in de makelaardij

Woonachtig in de regio van Breda

Representatief en commercieel

Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in het Nederlands en Engels

Aanbod

Een carrière bij een groot merk met veel toekomstperspectief

Een zeer afwisselende job met de mogelijkheid je eigen stempel op dit kantoor de drukken

Moderne marketing en communicatie middelen om efficiënt te kunnen werken

Onbeperkt (digitaal) bijscholen

Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Alles wat je nodig hebt om je functie uit te kunnen voeren zit bij het pakket inbegrepen (auto, telefoon, etc.)

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature reageer dan snel via de mail of bel.

Inlichtingen

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Ook als deze functie niet helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities spreek ik graag met je af om te kijken wat je gedaan hebt, wat je kan en wat je wilt gaan doen. Misschien kan je dan wel ergens anders snel aan slag.

Sollicitatie

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Bellen of appen, 7 dagen in de week op: 06-18278088 of mailen naar bas@plaatsme.nl

Deel deze vacature