Introductie

Wil jij als makelaar in Deventer aan de slag voor een gerenommeerd vastgoedbedrijf in het oosten van Nederland?

Organisatie

Je gaat werken bij een grote professionele organisatie met meerdere vestigingen in het oosten van land. Zeg maar gerust een begrip in de regio op het gebied van makelaarsdiensten en financiële dienstverlening. De organisatie is volop in beweging. Zo wordt er druk gewerkt op het gebied van social media en is men continue bezig met nieuwe concepten en samenwerkingsverbanden om de dienstverlening doorlopend te verbeteren. De vestiging in Deventer bestaat uit 3 makelaars, een hypotheekadviseur en een binnendienstmedewerker.

Functie

De functie bestaat uit vrijwel alle werkzaamheden die horen bij een moderne makelaar. Denk hierbij activiteiten omtrent aan- en verkoop en aan- en verhuur van (nieuwbouw)woningen. Waardebepaling en advies. Ook kennis en affiniteit met social media horen hierbij.

Je houdt je bezig met het uitbouwen en bedienen van het klantenbestand in de regio. Omdat het kantoor al vele jaren een goede naam heeft, is het van belang dat je waarde toe kan voegen en past bij de reputatie die het kantoor heeft opgebouwd. Ondersteund door een professionele backoffice zal je veelal zelfstandig opereren. Er wordt dan ook van je verwacht dat je verantwoordelijkheid neemt voor je activiteiten.

Functie-eisen

Proactieve en professionele makelaar met de benodigde papieren, ingeschreven bij de NVM

een aantal jaar relevante werkervaring

Representatief en commercieel

Bij voorkeur wonend in de omgeving van Deventer

Aanbod

Marktconforme primaire arbeidsvoorwaarden

Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrij pensioen en alles wat je nodig hebt om je functie uit te kunnen voeren zit hier bij inbegrepen (auto, telefoon, etc.)

Trainingen worden gefaciliteerd

Een carrière bij een goede, professionele en toonaangevende werkgever

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature reageer dan via de mail of bel.

Inlichtingen

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Ook als deze functie niet helemaal aansluit bij jouw wensen en ambities spreek ik graag met je af om te kijken wat je gedaan hebt, wat je kan en wat je wilt gaan doen. Misschien kan je dan wel ergens anders snel aan slag.

Sollicitatie

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Bellen of appen, 7 dagen in de week op: 06-18278088 of mailen naar bas@plaatsme.nl

Deel deze vacature