Introductie

De opdrachtgever bedient geheel Rotterdam en is daarbij de grootste aankoopmakelaar. Hoewel het een stadskantoor is, doen ook de randgemeenten mee, echter komt het grootste gedeelte van de omzet uit de stad zelf. Vanuit een zekere passie doen ze veel ‘oude’ panden. Dat is leuk!

De sfeer op kantoor is zeer informeel, je krijgt bij wijze van spreken als snel een bijnaam. Dit maakt ook dat een ‘ego’ op kantoor minder gaat passen, omdat de resultaten ook echt teamwerk zijn. Er wordt heel collegiaal met elkaar omgegaan en dit resulteert ook in gezellige borrels en/of lunches met z`n allen.

De ideale kandidaat is een groeier. En een ondernemend type. Een persoon die weet dat hij of zij de ontwikkeling wil doormaken van Kandidaat Makelaar naar Register Makelaar. Ook iemand die redelijk dezelfde interesses en mentaliteit deelt. Interesses in oude Rotterdamse panden, in de makelaardij in het algemeen en het goed willen bedienen van klanten in het bijzonder.

Een individueel target wordt niet opgelegd, omdat men samenwerkt aan resultaten. Je dient wel enigszins zelfstandig te kunnen draaien maar de backoffice verleent erg goede ondersteuning.

De functie is er wel een die 5 dagen kantoor vereist (afgezien van bezichtigingen etc.), waarbij ook in toerbeurt wordt gewerkt op de zaterdag.

Aangezien de nadruk ligt op aankoop, zal een groot gedeelte van de functie bestaan uit relatiebeheer en -ontwikkeling. Een gunfactor is daarbij onmisbaar. 80% van de business komt uit relaties.

Je mag aan het begin van je carrière staan, hetgeen betekent dat je nog niet alles hoeft te kunnen. Je moet wel alles willen durven. En de wil hebben om professional te worden.

Salaris voor deze functie ligt tussen de €2000 en de €3500, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Hierbij kan, bij goed presteren natuurlijk, een bonus worden verdiend die in enkele gevallen kan oplopen tot 3 maandsalarissen.

Om een zekere onbevooroordeeldheid te voorkomen, geniet een kandidaat uit de regio i.p.v. uit de stad de voorkeur.

Inlichtingen

Pieter Witte +31629561282

Sollicitatie

Pieter Witte +31629561282

Deel deze vacature