Introductie

Wil jij een vastgoed carrière op te bouwen bij een van Rotterdams grootste en meest gerenommeerde makelaarskantoren? Reageer dan snel!

Organisatie

Dit makelaarskantoor met verschillende vestigingen in de regio heeft inmiddels haar strepen wel verdiend. Voor haar klanten staat dit merk al vele jaren bekend door haar betrouwbaarheid, expertise en passie voor het makelaarsvak.

Voor het personeel kenmerkt deze organisatie zich door de korte lijnen, de professionaliteit, de ambitieuze instelling en doorgroeimogelijkheden maar zeker ook alle leuke dingen die het werken voor dit bedrijf met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige borrels, het skiweekend, zomerfeesten en het sponsoren van diverse personeelsinitiatieven. Maar er wordt natuurlijk ook heel hard gewerkt.

Functie

Wij zijn op zoek naar een junior makelaar die zich bezig gaat houden met de aan- en verhuur en aan- en verkoop van diverse bedrijfsruimte en logistiek vastgoed in en om de stad Rotterdam. Passie voor het makelaarsvak en zin om veel te leren zijn hierbij zeer belangrijk. Je gaat werken in een hecht team dat gespecialiseerd is in bedrijfs onroerend goed. Professionaliteit en fun dragen ze hoog in het vaandel.

Functie-eisen

Je beschikt over de benodigde papieren om je vak uit te oefenen

Je hebt enige werkervaring in de makelaardij of je bent recent afgestudeerd in deze richting

Affiniteit met social media

Woonachtig in de regio Rotterdam

Je bent representatief en in staat om in deze markt “je mannetje te staan”

Collegiaal en servicegericht

In het bezit van rijbewijs B


Aanbod

Als je bij deze makelaar laat zien wat je in je in je mars hebt kan er een mooie carrière voor jou in het verschiet liggen. Zo kan je doorgroeien naar hogere functies, in de woningmakelaardij terechtkomen, of misschien wel op een andere vestiging gaan werken als je bijvoorbeeld gaat verhuizen.

De arbeidsvoorwaarden zijn ook gewoon goed. Naast een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, auto van de zaak, telefoon en een iPad, maak je ook kans op een goede eindejaarsbonus als de resultaten daar zijn.

Heb jij zin om hard te werken, met veel plezier en perspectief voor de toekomst, naar dan snel contact met mij op!

Inlichtingen

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Ook als deze functie niet helemaal aansluit jouw wensen en ambities drink ik graag een kop koffie met je om te kijken wat je gedaan hebt, wat je kan en wat je wilt gaan doen. Misschien kan je dan wel ergens anders snel aan slag.

Sollicitatie

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Je kan mij altijd bellen of appen, 7 dagen in de week op: 06-18278088 of mailen naar bas@plaatsme.nl

Deel deze vacature