Introductie

PlaatsMe heeft er weer een interessante opdrachtgever bij voor de financiële markt in Zuid-Holland. Om precies te zijn in het mooie Dordt.

Organisatie

Dit Hypotheek Advies kantoor staat voor een moderne, persoonlijke werkwijze en dito dienstverlening. De begrippen betrouwbaar, service en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Dus ook bij de junior Hypotheek Adviseur waar naar wordt gezocht in Dordt !

Functie

Dagelijks wil jij je als junior Hypotheek Adviseur bezig houden met jouw nieuwe passie; het adviseren van klanten bij een van de belangrijkste beslissingen in hun leven, namelijk het kopen van een huis.

Dat doe je natuurlijk niet alleen. Op kantoor heb je uitstekende ondersteuning van een ervaren Hypotheek Adviseur waar je veel van kunt leren en natuurlijk van de collega’s van de backoffice afdeling. Hard werken, maar in een ongedwongen sfeer.

Functie-eisen

Je hebt de benodigde Wft’s in the pocket;

Je woont in Dordrecht;

Je hebt een sociaal netwerk in jouw stad;

Fijn als je al wat ervaring als Hypotheek Adviseur hebt opgedaan, maar dat is geen must.


Aanbod

Marktconform salaris;

Prima primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

Ongedwongen sfeer;

Fulltime dienstverband.


Inlichtingen

Meer weten? Neem dan snel contact op met PlaatsMe, hét werving en selectiebureau voor Makelaars, Financieel Adviseurs en Assurantie Professionals in Nederland. Wij zijn makelaars in mensen.

En mocht deze vacature toch niet helemaal zijn wat je zoekt…dan kijken we samen verder of we een betere match voor je kunnen vinden.

PlaatsMe is altijd op zoek naar Hypotheek Adviseurs; junior, medior, senior dat maakt niet uit.


Sollicitatie

Fleur Elliott

☎️ 06-51221266

✉️ Fleur@PlaatsMe.nl

Bellen, whatsappen of e-mailen, wat jij wilt!


Deel deze vacature