Introductie

Een buitenkansje voor een ervaren Kandidaat Makelaar die passie heeft voor makelen, maar die van aankoop zijn of haar specialisme wil maken.

Voor een landelijk opererend Makelaarskantoor zijn wij namelijk op zoek naar Kandidaat Makelaars met ervaring in aankopen en die de ambitie hebben om zich aan te sluiten bij een professioneel Makelaars netwerk.

De mogelijkheid om je eigen toko te draaien als Aankoop Makelaar in jouw woonplaats onder de vlag van een ervaren en landelijk Makelaars netwerk, krijg je niet elke dag onder ogen.Organisatie

Onze opdrachtgever heeft op dit moment meerdere vestigingen waar enthousiaste Aankoop Makelaars hun Makelaarskantoor runnen. De ambitie is om in heel Nederland een netwerk van Makelaarskantoren met dezelfde positieve ‘look and feel’ en deskundige Makelaars, op te bouwen.

Je bent onderdeel van de totale organisatie, waardoor je een goede ondersteuning kunt verwachten en met meerdere collega Kandidaat Makelaars kunt sparren.


Functie

Als ervaren Aankoop Kandidaat Makelaar met een passie voor het vak en voor de klanten, kom je in een gespreid bedje terecht.

Qua ondersteuning op het gebied van marketing, het aanbod van trainings-/workshop mogelijkheden en een enthousiast team met back office collega’s op het hoofdkantoor die jou willen en kunnen ondersteunen.

Functie-eisen

Je hebt een afgerond KRMT diploma, aangevuld met ervaring als Kandidaat Makelaar

Je hebt een ondernemende aard;

Je hebt ervaring met de aankoop van huizen en dat vind je super om te doen;

Je hebt een netwerk in je eigen omgeving waar je je wilt gaan vestigen;

Je bent resultaat- en service gericht;

Je bent een Makelaar met groot enthousiasme voor zijn/haar vak.Aanbod

De functie is een fulltime functie;

Ondersteuning vanuit het hoofdkantoor met een back office en een formule manager;

Groeiende organisatie met een enthousiaste werksfeer;

Participeren in de trainingen en workshops die je worden aangeboden;

Je krijgt een loondienstverband, maar je runt je eigen kantoor;

Naast het vaste salaris ook een provisieregeling;

Pakket met de landelijke herkenbare branding ligt kant en klaar voor je.Inlichtingen

Dit is echt een unieke formule, dus ik kan me voorstellen dat je meer wilt weten. Neem dan snel contact op met mij; Fleur Elliott 06-51 221 266, want ik kan je er nog veel meer over vertellen. Je kunt me ook eerst een mailtje sturen op fleur@plaatsme.nl.

Sollicitatie

Fleur Elliott

☎️ 06-51221266

✉️ Fleur@PlaatsMe.nl

Bellen of mailen, het kan beide!Deel deze vacature