Introductie

Wij bij PlaatsMe zijn trots dat we ook voor dit mooie, grote en steeds groter wordende makelaars- en hypotheken kantoor mogen werken. Dit kantoor heeft op dit moment 4 vestigingen en de vestiging Amstelveen wordt uitgebreid met een ervaren Hypotheek Adviseur.

Het is namelijk niet zo maar een kantoor, maar een kantoor dat al decennialang meedraait in de top van de makelaarskantoren in Noord-Holland. Ervaring is er dus in groten getale aanwezig en ook een vaste basis van medewerkers die al lang bij het makelaars- en hypotheken kantoor werkzaam zijn.

Organisatie

Bij dit makelaars- en hypotheken kantoor staat de klant gedrevenheid centraal. Meedenken met de klant, de klant compleet ontzorgen.

Om een duur woord te gebruiken; customer intimacy. Hiermee slaan we de spijker op de kop, ware het niet dat dit kantoor te nuchter is om dure, engelse woorden te gebruiken.

Hard werken met fijne collega’s en een werkgever die plezier hebben als team ook belangrijk vindt, dat is de basis waarop jij als Hypotheekadviseur aan de slag mag voor de vele klanten die dit kantoor al jaren weten te vinden.

Functie

Als Hypotheek Adviseur doe je alle werkzaamheden die jij het leukst vindt om te doen en die je al jaren doet. Namelijk klanten zo goed mogelijk adviseren en de belangen van de klanten behartigen gedurende het hele hypotheek proces.

Vanuit het makelaarskantoor zijn er vele klanten die in en uit lopen, waardoor je werkzaam bent in een dynamische omgeving waar klantvriendelijk bovenaan staat. Natuurlijk heb je een commercieel gevoel waardoor crosselling met je collega’s van de makelaardij een logische samenwerking is.

Functie-eisen

Je draait al de nodige jaren mee als Hypotheek Adviseur bij intermediairs;

Logischerwijs ben je in het bezit van alle benodigde Wft diploma’s;

Je hebt een sterke persoonlijkheid die zich niet snel uit het veld laat slaan;

Je hebt de perfecte mix van een commerciële, zelfstandige werkhouding en een collegiale inborst;

Je weet wat wordt bedoeld met een ‘ambtenaren houding’, maar verder is het totaal niet op jou van toepassing.

Aanbod

Fulltime werken of parttime werken; beide is bespreekbaar;

Flexibiliteit in de werktijden en werkdagen (roulerend ook een zaterdag en/of avond werken);

Marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder pensioen en bonusregeling;

Opleidingsmogelijkheden middels een Persoonlijk Groei Plan;

Een prettige, inspirerende en resultaatgerichte werksfeer.

Inlichtingen

Meer weten? Neem dan snel contact op met PlaatsMe, hét werving en selectiebureau voor Makelaars, Financieel Adviseurs en Assurantie Professionals in Nederland. Wij zijn makelaars in mensen.

En mocht deze vacature toch niet helemaal zijn wat je zoekt…dan kijken we samen verder of we een betere match voor je kunnen vinden. Mail me dan gerust.

PlaatsMe is altijd op zoek naar ervaren Hypotheek Adviseurs.

Sollicitatie

Fleur Elliott

☎️ 06-51221266

✉️ Fleur@PlaatsMe.nl

Bellen, whatsappen of e-mailen, wat jij wilt!

Deel deze vacature