Introductie

Een van de meest toonaangevende en een van de grootste NVM Makelaardij kantoren van Nederland die PlaatsMe gelukkig ook tot haar opdrachtgevers mag rekenen, komt graag in contact met een ervaren Kandidaat Makelaar voor een vacature in Almere. Ben jij dat?Organisatie

Dit makelaarskantoor loopt als een trein en is qua organisatie een geoliede machine. Daarnaast blijft dit kantoor maar groeien, dus een interessante werkgever voor een ambitieuze ervaren Kandidaat Makelaar. Er is een ruim aanbod aan woningen in de verkoop en aankoop om mee aan de slag te kunnen.


Functie

Dit kan ik heel kort houden; je gaat doen wat een kandidaat makelaar bij een makelaarskantoor doet; namelijk aankoop, verkoop, evt verhuur, aanhuur en dit alles met de ondersteuning van een binnendienst.

Een extraatje; je bent makelaar bij een top kantoor dat alle ontwikkelingen in de markt goed bijhoudt, waar de woningportefeuille altijd goed is gevuld en dat goed voor zijn personeel zorgt.

Functie-eisen

je bent in het bezit van een K-RMT diploma;

Je bent geregistreerd in het K-RMT register;

Je bent in het bezit van gezond verstand, goed humeur en je hebt een positieve instelling;

Je houdt ervan om in een team te werken, maar je kunt ook zelfstandig aan de slag;

En niet onbelangrijk, je hebt al ervaring opgedaan in dezelfde functie.


Aanbod

Een geweldige kans om nog meer ervaring op te doen bij een top makelaarskantoor;

Auto van de zaak;

Pensioenregeling;

Lap top/ telefoon;

Een geoliede machine qua processen en binnendienst ondersteuning.

Inlichtingen

PlaatsMe is het werving en selectiebureau voor Makelaars, Financieel Adviseurs en Assurantie Professionals in heel Nederland. Wij brengen werkgevers en kandidaten samen, die elkaar anders misschien niet zouden hebben gevonden. Ons grote landelijke netwerk maakt het voor ons mogelijk om de juiste match te vinden.

Kwaliteit, een persoonlijke benadering, denken in mogelijkheden, transparantie en een goede communicatie, zijn termen die PlaatsMe in de praktijk brengt.


Sollicitatie

Neem zeker contact met mij op via fleur@plaatsme.nl of middels telefoonnummer 06- 51 221 266.

Ik drink graag een kop koffie met je om de mogelijkheden te bespreken. Ik drink ook graag een kop koffie met je als je aan bijna alle vereisten voldoet.


Deel deze vacature