Introductie

Wil jij een vastgoed carrière op te bouwen bij een van Rotterdams grootste en meest gerenommeerde makelaarskantoren? Wil je kunnen bijdragen maar ook veel kunnen leren van je collega’s. Reageer dan snel!

Organisatie

Dit makelaarskantoor met verschillende vestigingen in de regio heeft inmiddels haar strepen wel verdiend. Voor haar klanten staat dit merk al vele jaren bekend door haar betrouwbaarheid, expertise en passie voor het makelaarsvak.

Voor het personeel kenmerkt deze organisatie zich door de korte lijnen, de professionaliteit, de ambitieuze instelling en doorgroeimogelijkheden maar zeker ook alle leuke dingen die het werken voor dit bedrijf met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan de gezellige borrels, skiweekenden, zomerfeesten en het sponsoren van diverse personeelsinitiatieven. Maar er wordt natuurlijk ook hard gewerkt.

Functie

Wij zijn op zoek naar een medior bedrijfsmakelaar die zich bezig gaat houden met de aan- en verhuur en aan- en verkoop van bedrijfshallen in en rond de stad Rotterdam. Je hebt al een aantal jaren ervaring in bedrijfsonroerendgoed, bij voorkeur in de regio Rotterdam. Het makelaarsvak laat je bloed nog altijd sneller kloppen. Je gaat werken in een hecht team dat gespecialiseerd is in bedrijfsonroerendgoed. Professionaliteit en fun dragen ze hoog in het vaandel.

Functie-eisen

Je beschikt over de benodigde papieren om je vak uit te oefenen

Je hebt 3 to 6 jaar werkervaring in de makelaardij (BOG)

Affiniteit met social media

Woonachtig in de regio Rotterdam

Collegiaal en servicegericht

In het bezit van rijbewijs B

Aanbod

Als jij laat zien wat je in je mars hebt kan er een mooie carrière voor jou in het verschiet liggen bij deze topwerkgever. Zo kan je doorgroeien, in de woningmakelaardij terechtkomen, of misschien wel op een andere vestiging gaan werken als je bijvoorbeeld gaat verhuizen.

De arbeidsvoorwaarden zijn ook gewoon goed. Naast een marktconform salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring, auto van de zaak, telefoon en een iPad, pensioen, maak je ook kans op een goede eindejaarsbonus.

Heb jij zin om hard te werken, met veel plezier en perspectief voor de toekomst, naar dan snel contact met mij op!

Inlichtingen

Bas van Ettinger – Recruitment consultant en Partner

Ook als deze functie niet helemaal aansluit jouw wensen en ambities drink ik graag een kop koffie met je om te kijken wat je gedaan hebt, wat je kan en wat je wilt gaan doen. Misschien kan je dan wel ergens anders snel aan slag.

Sollicitatie

Bas van Ettinger – Recruitment Consultant en Partner

Je kan mij altijd bellen of appen, 7 dagen in de week op: 06-18278088 of mailen naar bas@plaatsme.nl

Deel deze vacature