Introductie

Droom jij als Makelaar om te werken met expats? Wil jij die onmisbare gids zijn voor jouw internationale klantenkring? De makelaars die op dit kantoor werken zijn inlevend, hoog opgeleid, teamplayers en ambitieus, daar wil jij toch bij horen?

Organisatie

Dit kantoor in een gezellig deel van Amsterdam groeit als kool! De klant kan er alle gebruikelijke diensten afnemen en veel buitenlanders weten de weg naar hun kantoor te vinden. Hier werken alleen professionals en het motto is: geen quick deal, maar goede service leveren. De voertaal is gewoon Nederlands.

Functie

Je gaat de cliënten van a-tot-z zelf begeleiden. Wel zo fijn voor hen, een vaste contactpersoon en jij weet precies wat er speelt als iemand belt. Als makelaar ga je alle voorkomende werkzaamheden verrichten en dat kan ook betekenen even voor je collega invallen. Dit kantoor springt eruit omdat zij extra veel service verlenen, je gaat echt voor je klanten zorgen. Het werkgebied ligt voornamelijk in de stadsdelen Centrum, Oud-West en Oud-Zuid.

Functie-eisen

Je bent een beschaafd persoon en je hebt een brede ontwikkeling genoten.

Je bent Assistent Makelaar of Kandidaat Makelaar met minimaal twee jaar ervaring. Dus je kunt zelfstandig aan de slag.

Je woont in (groot) Amsterdam en kent de stad goed.

Je bent een teamplayer, dit kan je nieuwe ‘werkfamilie’ worden.

Je hebt liefst ervaring met Realworks en/of Venum.

Engels beheers je uitstekend en als je nog andere talen spreekt is dat een pluspunt.


Aanbod

• Je kan hier 32 tot 40 uur werken, wat wil je? • Opleidingen worden natuurlijk vergoed. • Je buro staat in een historisch en sfeervol pand (en je fiets of scooter ervoor). • Het team is hecht en er worden uitjes en etentjes georganiseerd. Vergeet ook de jaarlijkse wijnproeverij met cliënten niet. • Je kunt hier carrière maken en zelf initiatief nemen wordt van je verwacht. • In loondienst of als zzp’er, met beide is veel ervaring.

Inlichtingen

Interesse? Reageer dan snel, want het zou jammer zijn als deze mooie baan voor je neus wordt weggekaapt.

PlaatsMe is altijd op zoek naar goed opgeleide krachten in alle takken van sport in de makelaardij, hypotheken en verzekeringen, door heel Nederland. Wij zoeken voor jou de best passende baan en begeleiden je in het gehele traject. Maar als is dit (net) niet jouw droombaan is, maar je staat je wel open voor ‘iets nieuws’, bel of whatsapp mij dan.


Sollicitatie

Pieter Witte

06 295 61 282

pieter@plaatsme.nl


Deel deze vacature