Introductie

Waarom zou je via PlaatsMe jouw baan als #makelaar, #financieeladviseur of #assurantieadviseur zoeken? Omdat wij de meest persoonlijke recruiters zijn, de leukste opdrachtgevers hebben en omdat ons doel is jou de beste baan te bezorgen.

Organisatie

De makelaardij heeft ook een eigen hypotheekadvies afdeling alsmede een eigen verzekeringstak. Een nette spijkerbroek en een goed shirt is de ‘formele dresscode’ en dit geeft al aan dat zijn op een losse manier erg professioneel opereren.

Functie

Je bedient jouw klanten van het best mogelijke advies. Logisch. Maar deze klanten namen jouw in vertrouwen, omdat ze ook deels uit jouw eigen netwerk kwamen. De klanten die daar niet uit voort komen, weet jij toch ook aan je te binden. Leuk man! Je mag ondernemen binnen de organisatie.

Functie-eisen

Je hebt minstens Wft Basis, Wft Hypothecair Krediet en Vermogen. Naast een analytische geest richting bestaande klanten heb je ook een commerciële geest richting niet bestaande klanten. En je mag best een tikkeltje eigenwijs zijn…op een intelligente manier.

Aanbod

Het salaris is toch wel afhankelijk van hoe goed je bent maar er kan minimaal €3000,00 bruto per maand verdiend worden. De secundaire voorwaarden zijn goed en ook enigszins ‘negotiable’.

Inlichtingen

PlaatsMe heeft een zuiver beeld van recruitment. We connecten kandidaten met de leukste opdrachtgevers en we streven naar de meest persoonlijke aanpak.

Sollicitatie

Pieter Witte +31629561282

pieter@plaatsme.nl


Je kunt afspreken bij ons op kantoor of, als dat beter uitkomt, bij een bij jou bekende van der Valk o.i.d.

Deel deze vacature